Nyt fra bestyrelsen

Kære medlemmer

Vi var en del som mødtes til DM i Vejle, desværre var der to både som ikke nåede frem. Hvis alle 17 både var stillet til start havde det været det højeste antal i næsten 10 år. Sammenlignet med andre danske klassebåde er det faktisk ret FLOT . I den forbindelse skal der lyde en stor tak til de fremmødte samt Sejklubben Neptun i Vejle som sørgede for de perfekte rammer om DM. På facebook har det også været ret interessant at følge med i dem, som har været på tur i det danske sommervejr 🙂 selv om det ikke viste sig fra sin bedste side i år.

Bestyrelsen:

Morten har desværre valgt at træde ud af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning, hvilket vi er utrolig kede af – Morten har trukket et stort læs med hjemmeside og som klubmåler, og jeg vil derfor gerne takke for hans store indsats. Mortens opgaver fordeles frem til næste generalforsamling mellem Thomas og Mike.

Ebba ønsker ikke at forsætte efter næste generalforsamling, hvilket er forståeligt nok, efter som de ikke længere er aktive L23 sejlere. Thomas vil i den kommende tid overtage kasserer jobbet.

Dan har lige solgt båden, men fortsætter i bestyrelsen frem til næste generalforsamling. Det betyder vi har brug for friske kræfter i bestyrelsen. Kunne du tænke dig at være med til at bevare klubben og udvikle den glæde for vores medlemmer er du velkommen til at sende en mail til mike@l23.dk

Aktiviteter:

Klubbens 40 års Jubilæums fest var planlagt til efteråret. Vi har valgt at udskyde den til starten af 2018. I skreven stund arbejder vi med at udvide generalforsamlingen i starten af Marts

Vinteraktivitet VEST er planlagt til den 6 december, hvor vi har arrangeret besøg på danmarks mest succesrige bådværft X yachts i Haderslev.

Vinteraktivitet ØST er også ved at falde på plads, mere herom senere.

DM 2018 er ikke på plads endnu, men vi arbejder seriøst på at finde en løsning.

Har du en god ide til et arrangement eller en sejlads så skriv til mike@l23.dk

God vind resten af sæsonen

På vejene af Bestyrelsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubben for den bedste klassebåd i Danmark