Bådudstilling 2011        RETUR

L23 Klubben på Både i Bella 2011.
med en meget flot L23 !!!

Udstillingen var åben:
 11-13 og 17-20 marts.
Alle dage kl. 10.00 - 18.00.

Link til bådudstillingen KLIK HER !!

   I år havde klubben fået plads mellem andre kølbåds specialklubber. Grundet afbud fra et par klasser "bredte" vi os lidt med en meget flot L23. Lommelærken fint poleret af Claus.

   Til lejligheden havde vi skaffet borde og stole, hvoromkring mange i løbet af de to udstillings week-ender kunne få en forfriskning eller en kop kaffe.

   Sædvanen tro var der igen mange besøgende medlemmer samt andre, som tidligere har sejlet L23 og som mindes båden med glæde. Også unge familier så L23 som en mulighed for at komme på vandet.

   Udstillingen er et forsøg fra klubben på at udbrede kendskabet til bådtypen. Stor interesse og enkelte som gerne ville have en prøvetur hvis det var muligt. Andre fik udleveret en liste over L23-ere som er til salg, så mon ikke der i foråret bliver lidt handler og forhåbentlig nogle nye medlemmer.
 

   Det blev til beskedne 3 nye medlemmer; men generelt må man sige at besøgstallet i Bella i år var præget af, at der ugen før havde været bådudstilling i Fredericia. Mon ikke det var en god ide, at udstillerne blev enige om en bedre planlægning  fremover.
   Først og fremmest stor tak til Claus Falck D399 Lommelærken, som havde gjort meget ud af sin i forvejen velplejt båd. Man kan nok fornemme på billederne, at det bliver svært at finde en båd i samme stand.
   Også stor tak til andre medlemmer som beredvilligt afsatte tid på standen til en sejlersnak med gæsterne. Kim og Jackie D176, Martin og Thomas D15, Frederik D104, Erik og Erik D396 samt bestyrelsen gav en hånd med. !!     
L23 Klubbens generalforsamling blev afholdt på standen den 20 marts kl. 14 - 
og afsluttede dermed vores udstilling.

Bella Center og Danboat, Søsportens Brancheforening, har besluttet,
at bådudstilling i Bella skal være en fast årlig begivenhed !!!