DM 2015               RETUR
 

DM 2015 Nivå Bådelaug.

DM referat.
DM slutresultater.
Mange billeder fra L23 DM 2015 - foto: Ib Kofoed.
Billeder "sponsor-gave-lodtrækningen" m/vandgang og præmieuddeling - foto: Heidi Thillemann.
Indbydelse til DM 2015.
Skitse over Nivå Havn.
Deltagere ved DM.
Sponsorer ved DM.

Nivå Bådelaug - Hjemmeside.

DM T-shirts - OPDATERET...

DM SEJLADSBESTEMMELSER med BANESKITSE (PDF-format) hentes her !!

DM - Klassemesterskab for L23 i Nivå 2015.
Referat..

Foto:  Ib Kofoed.


Onsdag:
I løbet af onsdagen ankom bådene sejlende og på trailer til Nivå lystbådehavn, hvor der var gjort plads ved mastekranen, så vi kunne ligge samlet.

Telte og campingvogne blev slået op på havnen, men desværre i hver sin ende af havnen. I løbet af aftenen blev der grillet, spist is og ladet op til tordagens sejladser.

Torsdag:
Der var skippermøde kl. 8.30 hvor stævne og bane-lederen bød velkommen.

Derefter var der afgang – der var god tid til at komme ud på banen da første start først var kl 11:00. Første sejlads blev skudt i gang, i fin vind ca. 4-5 sek. Og 20-25 grader med sol fra en skyfri himmel.

På første opkryds blev der forsøgt på begge sider af banen, men det viste sig hurtigt at det var på styrbord side der var fordel.

Det var Killelock der valgte rigtigt fra start, og de holdt føringen hele vejen til mål. Tria kom ind på en sikker anden plads, og Tøsen som nummer 3.

I mellem første og anden sejlads var der lige pludselig forvirring om hvor Amok var blevet af. Det viste sig at Per havde fået det dårligt på første opkryds, hvorefter hans gaster handlede hurtigt og fik fat i Falck. Det viste sig efterfølgen at der var kommet et brud på en pulsåre, men heldigvis kom Per i de rigtige hænder og i skriven stund har han det efter omstændighederne godt igen. – Gasterne fandt for øvrigt en tredjemand så båden kom banen igen fredag og lørdag.

I anden sejlads var der rift om pladserne ved luv startmærke, da de fleste gerne ville under land på styrbord side af banen. Tøsen kom i mål som nr. 1, Do Do kom ind som nr 2 og Rasmus fik en 3 plads.

3 sejlads blev afviklet hurtigt, vi var allerede klar til at sejle i havn kl. 15.00. - så vi kunne faktisk godt have nået en sejlads mere, men dommerne valgte at sendte os i havn. Der blev hygget på molen og ved campingvognene i det dejlige solskin indtil vi skulle spise i festteltet som var slået op til lejligheden. I 3 sejlads kom D 180 Signe ind på 1 pladsen, Tøsen på 2 pladsen og Rasmus på 3 pladsen.


Fredag:

I følge vejrudsigten var der lagt op til en dag med svage vindforhold. Det må siges at holde stik, første sejlads blev afkortet , og bådene blev taget i mål ved anden topmærke runding. Det blev Tøsen der løb med sejren, tæt forfulgt af D180 Signe. – D 180 lavede ellers en perfekt bagbord start
flot.

Vinden forsvandt mere og mere og det var desværre ikke alle der nåede i mål inden tidsfristen.

Derefter ventede vi på vind. Der var mange der benyttede ventetiden til en dukkert i Øresund, og der blev hyggesnakket på alle både. Dommerne håbede til det sidste men vejrguderne var ikke med os og vi blev trukket i havn som perler på snor.


I havnen var der moleøl "i skyggen" som vi vist alle trængte til efter at have stegt de mange timer på vandet. Der var spisning i teltet og efterfulgt hygge i campingafdelingen.

Lørdag:

Der nåede vi akkurat at få startet første sejlads, hvorefter vinden forsvandt, og banen blev igen afkortet og vi blev taget i mål ved bundmærket efter første lænser. Tøsen løb med 1 pladsen, Do Do kom ind som nr. 2 og D.180 Signe på 3 pladsen. Den manglende vind gjorde at IF'erne aldrig fik startet deres 5 sejlads. Efter flere timer på vandet, i ingen vind og bagende sol, skød dommerne den endelig sejladsen af og man blev atter trukket i havn.

Der var godt gang i havnen pga. Det fine vejr så det skabte lidt trafikale udfordringer at få de trailer L 23’ere på land, men ved fælles hjælp lykkedes det uden de store problemer.

Tradition tro blev der trukket lod om mange flotte sponsorgaver. I år var det Rasmus som løb med hovedpræmien som var en fok fra Doyle Sails.

Efter overrækkelsen blev årets " Mester" smidt i vandet. Og der blev hygget i campingafdelingen igen….. inden festmiddagen.

Har Claus mon gået til udspring ?

Ved festmiddagen takkede banelederen for god ro og orden på banen, stævnelederen takkede for hyggelige dage og der blev udlevet medaljer. L23 klubben takkede Nivå Bådelaug, for arrangementet og overrakte dem en opdateret halvmodel til klubhuset.

Bronze til D 148 DO-DO.


Sølv til D180 Signe.


Guld til D24 Tøsen.


Der blev hygget på tværs af alle borde i festteltet og stemningen kom helt i top da Heidi fandt guitaren frem og begyndte at synge div. Fælles sange. Især første linje af L23’erens egen slagsang blev et hit – den lyder for øvrigt sådan her
"om en L23 kan sejle – det kan i tro at den kan" find hele sangen på hjemmesiden under diverse.

Flere sejlere festede i teltet til den lyse morgen.

Det har været det skønneste vejr at sejle DM i, vi manglede bare lige lidt mere vind. Så vi kunne have sejlet nogle flere sejladser.

I år var der kun 10 deltagende både, hvilket er ærgerlig – så ved fælles hjælp skal der arbejdes på vi kommer over 15 deltagende både til DM i 2016

DM 2016 afholdes i Kerteminde i uge 33 – VI SES

 

Referat - Mike D24 Tøsen..

 

 

TOP

 

Skitse over Nivå Havn med faciliteter som kan/skal benyttes !!

 

 

TOP

Deltagere ved DM 2015 i Nivå.

Sejlnr.

Bådnavn

Skipper

Klub

Deltager Klasseb./medl. Betaling Tilskud

7

Rasmus Ole Rasmussen Bandholm Tilmeldt ja/ja 2725 kr.  

15

Tria

Martin B. Larsen

Køge

Tilmeldt ja/ja 3570 kr.  
18 Killelock Robert Christensen Svanemøllen Tilmeldt ja/ja 3070 kr.  
24 Tøsen Mike Rasmussen Egensedybet Tilmeldt ja/ja 3070 kr.  
82 Dream Ma. Morten Thomsen Solrød Tilmeldt ja/ja 3070 kr. Ja

105

Sine

Peter Venø Jensen

Nivå

Tilmeldt ja/ja 2380 kr. Ja
148 Do-Do Niels Mogensen Sundby Tilmeldt ja/ja 3550 kr.  
176 Amok Per Nielsen Vallensbæk Tilmeldt ja/ja 3070 kr.  

180

Signe Jacob Rass Olsen Rødvig Tilmeldt ja/ja 3070 kr. Ja
191 Kom An Dan Larsen Kerteminde Tilmeldt ja/ja 3070 kr.  

 

             

 


TOP

DM 2015 sponsorer.

 


    

 

 

   - er sponsor med en L23 fok..!!


 

 

 

  - er sponsor med et sæt L23 vinduer..!!

 

 


 

 

 

    - er sponsor med en spilerstage..!!

 

 

 

 

    - er sponsor med 3 veste..!!

 

 

  
       - er sponsor.

 

 

   
          - er sponsor med 3 gavekort..!!

                        - er sponsor med 3 stk. Apple TV.
 

 

 

TOP

 

DM T-shirts med DM-logo.

Pris med hvidt L23 DM logo og levering ved DM er 90 kr. stk. - 3 stk. 250 kr.
Følgende størrelser i mørkeblå kan leveres - lagerstatus 6/8/15..
1 stk. L
3 st
k. XL
2
stk. XXL


 

Bestilling senest 7. august.. til hanshenrikj@hotmail.com

 


 

 

   

                                                               Mørk navy