DM 2017 i Vejle

 

Referatet til hjemmesiden er på vej 🙂
Min Båd har lavet en artikel fra DM læs artiklen her
DM 2017 Resultatliste
DM 2017 Billeder

Vejle har lavet en Facebookgruppe til DM Følg med på Facebook

17 L23’ere er nu tilmeldt  🙂  mon der er flere på vej ?

Det er muligt at tilmelde sig  (mod et ekstra gebyr.)

Indlæg fra formanden

August 2017
Sidste frist for tilmelding til DM nærmer sig, i skreven stund er der tilmeldt 16 både, og vi ved der er flere på vej 🙂
I år kommer feltet til at bestå af helt nye, en del debutanter fra sidste år kombineret med de gamle travheste som ikke kan holdes tilbage når de først fornemmer duften af savsmuld i manegen, desuden er der både som vender tilbage til feltet efter flere års pause.
Som formand er jeg stolt og glad for vi atter kommer på den rigtige side af 15 både og som minimum holder gang i et stort stævne om året. Med denne udvikling er jeg også sikker på vi er på vej op, hvor der er basis for flere små stævner, træf, eller andre typer af samlinger.
For første gang i 10 år var jeg selv på en mini sommerferie i ’23eren – det var en fantastisk tur og gav mig egentlig lyst til at få flere med på ideen om at samles på sommertogter – eller en anden simpel form for sejlads hvor vi kan mødes.
Skulle du have lyst men ikke når at tilmelde dig inden fristen udløber har vi aftalt med Vejle at det er muligt at eftertilmelde sig mod et gebyr. Men vil du være sikker på at få en flot T-shirt i den rigtige størrelse er det vigtigt at tilmelde sig nu.
Jeg har kigget lidt i historien og det er “næsten” 10 år siden vi var over 20 både til DM så skal 2017 være året hvor vi kommer forbi den magiske grænse ?
Der bliver også delt og skrevet en del på facebook, så husk at kig forbi.
De bedste sejler hilsner
Mike
DEN 24 Tøsen

Tilmelding til DM

Se tilmeldte L23’ere

Check-in er torsdag den 17. august om eftermiddagen.  Og der sejles 18. og 19. august med søndag d.  20.  som reservedag.

Tilmeld dig
Se indbydelse
Se program

 

 

 

Klubben for den bedste klassebåd i Danmark